De CarWash van de Washbutlers

Wasbutlers-wasstraat-de-mannen-van-kammen-2

Ik was in Marum… Of ik was ‘m niet!

Deze slogan klinkt vele gebruikers van de Car Wash van Texaco van Kammen bekend in de oren. Ruim twintig jaar geleden hebben de Mannen van Kammen de activiteiten uitgebreid met een Car Wash. De insteek is vanaf het begin geweest een goed eind product te leveren. Het autowassen bij Van Kammen onderscheidt zich door de handmatige behandeling: Vooraf aan de wasbeurt wordt de auto grondig voorgereinigd zodat zand, modder en andere verontreinigingen zijn verwijderd. In combinatie met de speciale, zachte, borstels wordt de kans op krassen tot het minimum beperkt.

 

Wasbutlers-wasstraat-de-mannen-van-kammen-5

Tijdens het wasprogramma wordt door een medewerker gekeken of alles goed schoon wordt en wordt de reiniging zo nodig met de hand afgewerkt. En dat alles voor een schoon eind resultaat, het enige wat telt!

Wasbutlers-wasstraat-de-mannen-van-kammen-3

Extra glimmend, extra beschermend.

Met het speciale VIP programma wordt het voertuig na het wassen behandeld met een ‘polish programma’. De machine brengt een speciale wax op die nadien door de wasborstels wordt ingeborsteld. Hierdoor ontstaat een diepe glans en bovendien een langdurig beschermende waslaag.