De apparatuur van Washbutlers

Washbutlers-apparatuur-1

De apparatuur van de Washbutlers

De Washbutlers beschikken over een uitstekend uitgeruste werkplaats met een autobrug, diepstoom apparatuur, professionele stofzuigers en mattenreinigers. Uw auto wordt weer perfect schoon met de professionele apparatuur van de Washbutlers!

Washbutlers (42) (Kopie)

Diepstoomreiniger

Bij de ‘Intensief’ en ‘Excellent’  pakketten gebruiken wij een diepstoomreiniger. Uniek aan deze manier van reinigen is de combinatie van temperatuur, druk en vochtigheid. Dit zorgt voor een schoon resultaat zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. Deze methode is zeer geschikt voor het verwijderen van de meest voorkomende vlekken in de bekleding, als ook het verwijderen van katten- en hondenhaar.

Mattenreiniger

In de werkplaats is ook een volautomatische mattenreiniger aanwezig. De matten worden door de machine eerst gereinigd met water waarna met krachtige stofzuigers het vuile water eruit wordt gezogen. Ten slotte wordt het resterende vocht uit de matten verwijderd zodat de mat nagenoeg droog uit de machine tevoorschijn komt.

Washbutlers-lakverzegeling-Cor

Polijstapparatuur

Voor het polijsten gebruiken de Washbutlers speciale polijstapparatuur. Door de snel ronddraaiende poetspad (schijf) en speciale polijstpasta  worden lichte oppervlakkige krasjes verwijderd door de bovenste laklaag te ‘egaliseren’. Tegelijk wordt ook onzichtbaar vuil uit de bovenste laklaag verwijderd, hierdoor krijgt de lak (en dus je auto) zijn spiegelende effect terug.