Uit de praktijk

Uit de praktijk

Een paar voorbeelden van auto's die door de Washbutlers zijn schoon gemaakt......

Interieurreiniging Servicebus

Deze bestelbus wordt bestuurd door een servicemonteur die niet bang is voor een paar vieze handen. Dit is dan ook goed terug te zien in het interieur van deze servicebus.

Volvo V40

Deze witte! Volvo V40 leek op het eerste gezicht niet erg vervuild. Niets bleek minder waar, deze auto zat van top tot teen onder de vliegroest.

Dacia Sandero Stepway

Deze Dacia is een echte familie auto. Deze vijf jaar oude auto was toe aan een algehele opfrisbeurt. Met het vervoeren van kinderen zijn vlekken in de bekleding haast niet te vermijden.

Citroën C4 Cactus

Deze Citroën C4 Cactus wordt intensief gebruikt en wordt ook gebruikt voor het vervoeren van de trouwe viervoeter.

Audi A4 Avant

Deze Audi A4 station was al geruime tijd niet schoon gemaakt wat resulteerde in een doffe lak. Door polijsten is de oorspronkelijke glans weer teruggehaald.

Tesla Model X

Deze Tesla Model X is eerst grondig gewassen in de CarWash. Interieur, ramen, bekleding en matten met stoom gereinigd. Binnenste Buiten SCHOON!

Opel Insignia

Deze zilvergrijze Opel Insignia vertoonde veel lichte krasjes op de lak. Vermoedelijk veroorzaakt door takken van struiken of een heg.

Peugeot 307 SW

Deze Peugeot was een mooie uitdaging voor Washbutlers. Deze familie auto vertoonde vlekken vermoedelijk veroorzaakt door kleine ongelukjes met eten en/of drinken. Deze vlekken  zijn met behulp van diepstoomreiniging  verwijderd. Uiteraard binnen de afgesproken tijd weer terug gebracht bij een tevreden klant.